Κυριακή 4 Απριλίου 2010

ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ Κ. ΔΡΟΥΤΣΑ;


Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Δημήτρη Δρούτσα αμφισβητούν τον ωφέλιμο ρόλο του στο Κυπριακό. Ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, γνωστός για το συγγραφικό του έργο σε σχέση με το Κυπριακό, ανέφερε σε άρθρο του: «Αυτό που θυμούνται, πάντως, οι Ελληνοκύπριοι είναι ο προκλητικός ρόλος του στην επιβολή του Σχεδίου Ανάν». Αν και ευρωπαϊστής, δεν έγινε ποτέ αποδεκτός από το περιβάλλον Σημίτη. Του χρεώνεται μάλιστα η έκρηξη του πρώην πρωθυπουργού όταν σε μια σύνοδο κορυφής έδωσε εντολή να επιστρέψει στην Ελλάδα ομάδα 7 συμβούλων που συνόδευε τον Γιώργο Παπανδρέου.
Η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κ Δρούτσα σημαίνει, τμήμα, περιοχή, κομμάτι, διαμέρισμα, περιφέρεια ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ κ. Δρούτσα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Άμα υπάρχει χώρα με το όνομα Μακεδονία η παράγωγο αυτού πέραν της Ελληνικής Επικράτειας αυτομάτως παύει η Ελληνικότητα της Μακεδονίας και η χώρα με το όνομα αυτής μονομερώς έχει κάθε δικαίωμα διεκδίκησης πάσης φύσεως ναι η όχι:
Άρα το Μακεδονία της Ελληνικής Επικράτειας καταργείτε
Και η χώρα με το όνομα (( Μακεδονία )) να έχει επεκτατικές διεκδικήσεις, και όπως κάνει έως αυτή τη στιγμή.
Κ. Δρούτσα εάν δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος παρακαλώ πολύ παραιτηθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου