Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η Αργεντινή προειδοποιεί την Ελλάδα


 
«Η Αργεντινή προειδοποιεί την Ελλάδα: ‘Το τέλος θα είναι άσχημο!’»
     
    Αποδελτιώθηκε στον «Εμπροσθοφύλακα» στις 16 Μαίου 2010Συντακτική Ομάδα
    15 Μάη 2010
     Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεθ ντε Κίρχνερ (Cristina Fernandez de Kirchner) δήλωσε πρόσφατα σε μια κίνηση καλοπροαίρετης και ειλικρινούς προειδοποίησης της Ελλάδος ότι τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από το ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι ταυτόσημα με αυτά που εφαρμόστηκαν στην Αργεντινή [ ΕΡΤ 06/05/2010 ] και προκάλεσαν την πλήρη κατάρρευση της χώρας και την κοινωνική αναταραχή. Φυσικά και η σημασία των δηλώσεων αυτών είναι τεράστια και το περιεχόμενό τους πέρα από κάθε αμφιβολία, αφού προέρχονται από την νυν πρόεδρο μιας μεγάλης και πλούσιας χώρας η οποία ισοπεδώθηκε από το ΔΝΤ πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά στο πρόσφατο παρελθόν. Δυστυχώς τα λεγόμενά της, τα οποία φυσικά και αποκρύφτηκαν επιμελώς από τα εγχώρια ελληνόφωνα ΜΜ«Ε», επιβεβαιώνονται ήδη: Κοινωνική αναταραχή, μείωση μισθών, διάλυση του κοινωνικού ιστού. Είναι όλα φαινόμενα που υποβόσκουν χρόνια στην Ελλάδα και που τους τελευταίους μήνες διογκώνονται και αναμένεται να κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα.
     Παράλληλα με αυτήν την βαρυσήμαντη δήλωση της Προέδρου της Αργεντινής, την οποία ευχαριστούμε από το βάθος της καρδιάς μας και για την οποία ντρεπόμαστε σαν Έλληνες πολίτες που εισέπραξε αδιαφορία από το Ελλαδικό κατεστημένο, ο λαός της  Αργεντινής πραγματοποίησε μια διαδήλωση συμπαράστασης στους Έλληνες πολίτες [ Ημερησία, 07/05/2010 ] , γεγονός το οποίο επίσης αποσιωπήθηκε μαζικά με τη γνωστή λύσσα του γνωστού και μη εξαιρετέου πλέγματος των πλήρως απαξιωμένων ΜΜ «Ε» που προσπαθούν πάντοτε να ελέγξουν το εκ φύσεως ανεξέλεγκτο, δηλαδή την ελεύθερη πληροφόρηση!
     Ενώ ένας λαός που υπέφερε από τις πολιτικές του ΔΝΤ και που κατάφερε τελικώς να ορθοποδήσει και να επανέλθει στην ανάπτυξη διώχνοντάς τον ΔυΝάσΤη από την χώρα του και μη αναγνωρίζοντας το χρέος του και άρα ένιωσε το πετσί του τι εστί ΔΝΤ, διαδηλώνει για συμπαράσταση προς τους Έλληνες, οι εδώ δυνάστες μας μάς τρομοκρατούν σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί η παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ ως μια αναγκαιότητα, ελλείψει άλλων επιλογών! Και ενώ φυσικά και οι δηλώσεις της προέδρου της Αργεντινής και η αυθόρμητη πορεία αλληλεγγύης αποσιωπήθηκαν εντέχνως και δεν σχολιάστηκαν από κανέναν εκπρόσωπο του Ελλαδικού κατεστημένου, μεγαλοδημοσιογράφου, πολιτικάντη, επιχειρηματία ή ακαδημαϊκού - αν αναφέρθηκε έστω κι ένας παρακαλούμε αν το γνωρίζει κάποιος αναγνώστης μας να μας ειδοποιήσει και θα διορθωθεί αμέσως - , ο πρόεδρος του ΣΕΒ αναφέρθηκε στην σημασία της εμπειρίας της Τουρκίας απο το ΔΝΤ [ Το ΒΗΜΑ, 15/05/2010 ] !!! Δηλαδή κύριοι η εμπειρία της Αργεντινής που σας σερβίρεται στο πιάτο από την ίδια πρόεδρο και τον λαό αυτής της χώρας δεν έχει σημασία;; Μάλλον όχι.
     Φυσικά το παράδειγμα της Αργεντινής αποσιωπάται για δύο λόγους. Τον πρώτο τον αναφέραμε ήδη:  Αποκρύπτεται η εμπειρία της Αργεντινής από τον ελληνικό λαό για να αποπροσανατολιστεί άλλη μια φορά, να λυγίσει υπό το βάρος των ψευδοδιλημμάτων [ ΕΘΝΟΣ  06/05/2010] ώστε να δεχτεί το ΔΝΤ σαν μόνη επιλογή, και χωρίς να γνωρίζει τις επιπτώσεις που μαθηματικά θα έχει και που είχε η Αργεντινή.
     Ο δεύτερος λόγος είναι όμως σημαντικότερος. Η Αργεντινή καταλόγισε στο ΔΝΤ ευθύνες για κακοδιαχείριση [ Defence Net 06/05/2010 ] , δεν αναγνώρισε το χρέος της, απαίτησε την διαγραφή του και το κατάφερε αφού το ΔΝΤ δέχθηκε να διαγράψει το 75% του χρέους (προφανώς για να πληρωθεί τουλάχιστον το 25%) !! Η Αργεντινή είναι το ζωντανό παράδειγμα μιας χώρας που αντιστάθηκε στην δικτατορία του ΔΝΤ, που τόλμησε να μην αναγνωρίσει το χρέος της, που το κατάφερε, και που σήμερα είναι σε τροχιά ανάπτυξης! Αποτελεί δηλαδή τον τάφο της προπαγάνδας των ντόπιων πολιτικάντηδών μας και των ΜΜ«Ε» που τους σιγοντάρουν με τρόπο χοντροκομμένο πλέον ότι η χώρα θα πρέπει να ξεπληρώσει το χρέος (πράγμα ούτως ή άλλως αδύνατον), δικαιολογώντας τα μέτρα και τον ερχομό του ΔΝΤ σαν μονόδρομο. Ψεύδονται ασύστολα ως συνήθως, και υπάρχει η απόδειξη γι’αυτό! Ευχαριστούμε και πάλι τους Aργεντινούς και την ηγεσία τους που προσπαθούν να μας ανοίξουν τα μάτια.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου